Genk-doelman helemaal terug na zware blessure: "Vakantie? Ik blijf gewoon doortrainen"
Redactie
| 1 reacties

Genk-doelman helemaal terug na zware blessure

Genk-doelman helemaal terug na zware blessure: "Vakantie? Ik blijf gewoon doortrainen"
Foto: © photonews

Het zijn ongetwijfeld helse maanden geweest voor Danny Vukovic. De 35-jarige doelman van Racing Genk scheurde zijn achillespees en stond het hele seizoen aan de kant. Maar nu is hij terug, en vastberaden om te knallen bij de landskampioen.

Het verhaal van Vukovic bij Racing Genk leek na die zware blessure uitgeschreven. "No way dat dit het einde van mijn carrière zou zijn! Echt niet", vertelt de Australiër aan Het Laatste Nieuws.

Meer nog, Racing Genk trekt volop de kaart van Vandevoordt-Vukovic en laat twee talentrijke doelmannen vertrekken. "Trainer Hannes Wolf had mij nog niet zien spelen. Nu heeft hij mijn potentieel gezien. Ik ben blij dat ik hem van mijn kwaliteiten heb kunnen overtuigen. En Thomas Didillon: zijn toekomst ziet er rooskleurig uit. Ik verlies een collega, maar heb er een vriend bij."

Vrijdag stond de laatste training op het programma. Nu wacht de Genk-spelers vakantie. "Niet voor mij", aldus Vukovic. "Ik blijf de komende maanden doortrainen op de club. Ik heb maanden langs de kant gestaan en heb dus geen nood aan een break!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties