Guillaume Gillet, Kaveh Rezaei: Sporting Charleroi ziet het groot, maar...
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 4 reacties

Charleroi wil graag Guillaume Gillet en Kaveh Rezaei

Guillaume Gillet, Kaveh Rezaei: Sporting Charleroi ziet het groot, maar...
Foto: © photonews

Charleroi heeft twee versterkingen op het oog. De Carolo's willen Kaveh Rezaei, gehuurd van Club Brugge, langer houden en hopen Guillaume Gillet, einde contract bij Lens, te overtuigen voor een avontuur in België. Maar voor het zover komt moet er nog veel gebeuren...

Na een moeilijk seizoen bij Club Brugge heeft Kaveh Rezaei zich knap herpakt bij Charleroi. Met 12 goals en 4 assists leverde de Iraniër een belangrijke bijdrage aan het succesverhaal van de Zebra's.

Nog een uitleenbeurt  voor Kaveh Rezaei

Karim Belhocine zou zijn topschutter maar wat graag houden, maar zijn huurovereenkomst loopt af op 30 juni. Dan zal Club Brugge overtuigd moeten worden, want ze betaalden in 2018 vijf miljoen euro voor Rezaei. Hij kreeg er een contract tot 2022 en zal dus niet goedkoop zijn. Een huur behoort volgens la Dernière Heure tot de mogelijkheden. 

Guillaume Gillet naar Mambourg?

De krant meldt ook dat RCSC inzet op een ander dossier: Guillaume Gillet terug naar België halen. Het contract van de ervaren middenvelder bij RC Lens werd niet verlengd. Er hebben al gesprekken plaatsgevonden tussen Gillet en het Charleroi-bestuur, maar tot een akkoord kwam het nog niet.

Trekt Guillaume Gillet, einde contract bij RC Lens, volgend jaar naar Charleroi
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties