Cristiano Ronaldo krijgt er maar niet genoeg van, Portugees komt sterker uit fysieke tests dan voor coronaperiode

Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 6 reacties
Cristiano Ronaldo krijgt er maar niet genoeg van, Portugees komt sterker uit fysieke tests dan voor coronaperiode

Cristiano Ronaldo heeft van de rustperiode gebruik gemaakt om zijn fysiek nog wat aan te scherpen. De Portugees legde waanzinnige fysieke testen af.

Je kan niets anders meer dan respect hebben voor de mentaliteit van de ondertussen 35-jarige Portugees. Ronaldo komt uren vroeger dan de rest op de club en kwam er bij de fysieke testen sterker uit dan voor de coronaperiode.

Cristiano Ronaldo kijkt enorm hard uit naar de herstart van de competitie en werkte tijdens de rustperiode enorm hard aan zijn conditie. Tot ieders verbazing - al hoort dit niet meer te verbazen - was de conditie van de Portugees fel verbeterd. Op zijn geboorteplek, Madeire, heeft de Portugees samen getraind met sprinter Francis Obikwelu om zijn conditie én startsnelheid te verbeteren.

Ronaldo is er ondertussen 35, maar weigert af te bouwen. De Portugees wil duidelijk nog zo lang mogelijk mee aan de top. Met Juventus gaat hij dit seizoen weer vol voor de titel, maar er lijkt geen twijfel aan te bestaan dat Ronaldo graag die zesde Gouden Bal wilt. Lionel Messi heeft er namelijk eentje meer dan de Portugees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties