Celta de Vigo mag extra transfer doen doordat doelman geblesseerd uitvalt... en haalt nieuwe spits

Jens Nimmegeers
| 4 reacties
Celta de Vigo mag extra transfer doen doordat doelman geblesseerd uitvalt... en haalt nieuwe spits
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Celta De Vigo zag tweede doelman Sergio Alvarez voor de rest van het seizoen uitvallen en mocht daardoor een extra transfer doen.

Door de blessure van Sergio Alvarez beschikt Celta Vigo slechts over één fitte doelman, Ruben Blanco. Daardoor gaf de Spaanse voetbalbond Celta de toestemming om een extra transfer te doen. Maar in plaats van een nieuwe doelman te halen, heeft de club ervoor gekozen om te gaan voor... een aanvaller.

De 33-jarige Nolito moet Celta de resterende wedstrijden van doelpunten voorzien. Nolito komt over van Sevilla. De Spanjaard is een oude bekende voor Celta. De aanvaller maakte er eerder al furore en versierde toen een toptransfer naar Manchester City.

De aanvaller is een welgekomen versterking voor Celta, dat dit seizoen tegen degradatie strijdt. Maar de transfer kan op enorm veel kritiek rekenen. Zo zag Leganes eerder dit seizoen Barcelona hun aanvaller Martin Braitwaithe wegplukken, vanwege de blessures van Luis Suarez en Ousmane Dembélé. Leganes mocht daarnaast zelf geen nieuwe aanvaller meer aantrekken, al zag het zelf met En-Nesyri al een aanvaller vertrekken in januari.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties