Keane haalt zwaar uit naar Man U-spelers: "De meest overschatte speler" en "Ze zouden van mij niet eens de bus op mogen"

Keane haalt zwaar uit naar Man U-spelers: "De meest overschatte speler" en "Ze zouden van mij niet eens de bus op mogen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voormalig Manchester United-speler Roy Keane trad vrijdagavond op als analist tijdens Tottenham-Manchester United. De ex-middenvelder haalde tijdens de rust zwaar uit naar doelman David De Gea en verdediger Harry Maguire.

Het werd een tirade over het tegendoelpunt dat United in de eerste helft slikte. "Maguire en De Gea, die zouden van mij na de match niet eens de bus op mogen. Laat ze maar een taxi nemen naar Manchester", aldus Keane.

"Dat zijn ervaren internationale spelers die zich zo laten aftroeven. En het gaat hier niet eens om de titel, maar om een plaats in de top 4. Om de prijzen spelen? Vergeet het maar. Het is schokkend. Ik ben met verstomming geslagen."

"De Gea is de meest overschatte keeper in lange tijd. Oké, hij redde een kopbal van Son, maar die bal had ik ook gepakt. Die kwam centraal op doel. Dat was geen geweldige save, zo midden in het doel. Dat is gewoon zijn job."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties