Arsenal denkt erover na toptalent van de hand te doen na hallucinante uitspraken: "Ik verdien meer dan jij ooit zal verdienen"
Jens Nimmegeers
| 9 reacties

Arsenal-coach Mikel Arteta is niet opgezet met uitspraken Matteo Guendouzi

Arsenal denkt erover na toptalent van de hand te doen na hallucinante uitspraken: "Ik verdien meer dan jij ooit zal verdienen"

Bij Arsenal kondigde ze ietwat verrassend de contractverlenging van David Luiz aan, maar er zijn nog heel wat spelers van wie hun toekomst nog niet zeker is bij de club.

Zo dreigt Arsenal Aubameyang kwijt te geraken en ook Lacazette en Özil twijfelen over hun toekomst bij de club. Maar het is de toekomst van Matteo Guendouzi die het meest besproken zal worden de volgende dagen volgens Daily Mail.

Arsenal zou niet opgezet zijn met het gedrag dat de Franse middenvelder vertoond. Guendouzi kwam tijdens de wedstrijd tegen Brighton, die Arsenal overigens verloor, in aanvaring met aanvaller Neal Maupay. De Franse middenvelder nam zijn landgenoot bij de keel vast, maar ontsnapte aan een sanctie.

Guendouzi

Achteraf kwam Maupay zijn verhaal doen. "Guendouzi was de hele wedstrijd praatjes aan het verkopen. Hij vertelde mij dat hij al meer verdiende dan ik ooit zou verdienen. Ik ben blij dat ik in de laatste minuut nog de winnende treffer kon maken. Grappig detail, Guendouzi heeft een lager salaris dan Maupay.

De conversatie en het opstootje kwamen ook tot bij Arteta en de Arsenal-leiding terecht, die niet opgezet zouden zijn met de uitspraken van Guendouzi. Het is ook niet de eerste keer dat Guendouzi zich misdraagt. Daarom zouden ze bij Arsenal er sterk aan denken om het Franse toptalent van de hand te doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties