Ex-Rode Duivel Laurent Ciman mag met Toronto FC naar 8ste finales minitournooi MLS

Alyssa Saliou
| 0 reacties
Ex-Rode Duivel Laurent Ciman mag met Toronto FC naar 8ste finales minitournooi MLS

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ex-Rode Duivel Laurent Ciman heeft zich met zijn team Toronto FC geplaatst voor de achtste finales van het minitoernooi in de Noord-Amerikaanse Major League Soccer (MLS). De verdediger startte op de bank en mocht pas in de 82e minuut invallen.

Na een 0-0 gelijkspel tegen New England Revolution in hun derde groepswedstrijd was de kwalificatie binnen. 

Momenteel staan ze samen met New England Revolution aan de leiding. DC United volgt met twee punten. Ze kunnen hen nog voorbijsteken maar Toronto FC blijft zeker van een tweede plaats en dus een plaats bij de laatste zestien ploegen. Vanaf de achtste finales wordt er met een knock-outsysteem gespeeld.

De MLS was nog maar twee speeldagen bezig en moest al stopgezet worden door het coronavirus. Begin juli werd de competitie hervat met een groepsfase. Opvallend: Alle spelers en staf verblijven in 'een quarantainedorp' in Disney World in Orlando (Florida). Daar verblijven ze in één grote 'bubbel' om de competitie af te werken.

De herstart van de competitie verliep allesbehalve vlekkenloos. Dallas en Nashville moesten zich quasi meteen terugtrekken. Bij Dallas werden er elf besmettingen vastgesteld, bij Nashville negen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties