Manchester United houdt talent langer op post

Redactie
Manchester United houdt talent langer op post

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Carcela - Arturo - Van Crombrugge - Hrosovský - Arteaga - Vercauteren - Gabriel Magelhaes

Manchester United houdt talent langer op post

Manchester United heeft het contract van Dean Henderson tot 2025 weten te verlengen. Dat meldde de club via haar sociale media. De goalie werd al uitgeleend aan Sheffield, maar bij The Mancunians geloven ze in zijn toekomst.

Transfernieuws en Transfergeruchten 27/08

Pepe Reina trekt naar Lazio

Na een uitleenbeurt van zes maanden aan Aston Villa, maakt de keeper een comeback in Italië. Hij gaat echter niet meer bij AC Milan aan de slag, want hij gaat vanaf komend seizoen voor Lazio spelen. (Lees meer)


Mergim Vojvoda gaat bij Torino aan de slag

Het enige dat nog ontbrak was de officiële aankondiging, maar nu is de transfer een feit. Mergim Vojvoda verlaat Standard en gaat in de Serie A aan de slag bij Torino. Hij tekende een contract voor 5 seizoenen. (Lees meer)


'Belgische topclub roert zich in debatten voor centrale verdediger uit Spaanse competitie'
Foto: © photonews

'Belgische topclub roert zich in debatten voor centrale verdediger uit Spaanse competitie'

Binnen de Jupiler Pro League zijn er nog wel een aantal teams die versterking kunnen gebruiken en dus wordt er gekeken naar de Spaanse competitie. (Lees meer)


Genk wil mee met de groten en heeft nog een duidelijk doel op de transfermarkt, De Condé bevestigt

Bij KRC Genk werd woensdagnamiddag de nieuwste aanwinst Arteaga voorgesteld. Maar daar zal het niet eindigen voor de Limburgers. (Lees meer)


Gabriel wil voor Arteta voetballen

Gabriel Magalhaes heeft een aanbod van Manchester United naar de prullenmand verwezen, omdat hij naar Arsenal wil. Dat weet alvast Talksport.


'Heel de voetbalwereld geïnteresseerd, maar Lionel Messi heeft keuze voor meerjarig plan al gemaakt'

Heel veel clubs kondigden woensdag (bij wijze van grap) de komst van Lionel Messi aan. Maar: slechts weinig clubs zijn écht een optie voor De Vlo. De Argentijn zou zijn keuze al gemaakt hebben. (Lees meer)


'Internazionale wil gaan shoppen bij Barcelona'

Bij Barcelona is het de grote uitverkoop en ook Internazionale wenst daarvan te profiteren. Het zou middenvelder Arturo Vidal willen losweken. 


'Het is Italianen menens: Anderlecht moet vrezen voor vertrek van absolute sterkhouder'
Foto: © photonews

'Het is Italianen menens: Anderlecht moet vrezen voor vertrek van absolute sterkhouder'

De voorbije jaren was er al meermaals interesse in hem vanuit de Serie A, nu lijkt het menens. Al is de vraag: wat zal Anderlecht doen? (Lees meer)


Goalie weg bij Anderlecht?

Met de komst van Bart Verbruggen lijkt er geen toekomst meer te zijn voor Rik Vercauteren bij RSC Anderlecht. Mag hij vertrekken? 


Carcela geeft extra duidelijkheid

Mehdi Carcela zal - als hij vertrekt bij Standard - sowieso niet naar een andere Belgische club trekken. Ofwel vertrekt hij naar het buitenland, ofwel doet hij zijn laatste contractjaar uit. Dat weet HNB.


'Juventus heeft eerste aanwinst bijna beet'

Juventus maakt werk van de komst van Weston McKennie. Dat weet alvast Sky Sports. De speler zou overkomen van Schalke 04 op huurbasis met aankoopoptie.



Transfernieuws en Transfergeruchten 26/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 28/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties