Samir Nasri vol lof over Jérémy Doku; "Een krak"

Samir Nasri vol lof over Jérémy Doku; "Een krak"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Samir Nasri heeft niet bepaald geschitterd op het beld bij Anderlecht, maar hij heeft wel genoeg gezien om zijn mening te geven over enkele jonge talenten, waaronder Jérémy Doku.

Bevraagd door het mediuem Ouest-France, heeft Samir Nasri niets dan goed te vertellen over zijn ex-ploegmaat Jérémy Doku, target van Stade Rennais: "Ik denk dat het een toekomstige krak is. Hij heeft ongelooflijk veel kwaliteit in een één-tegen-één situatie, een grote explosiviteit en een goede drubbel. Hij mist misschien nog wat cardio en afwerking maar als hij zo voort blijft doen, kan hij bij de 20 besten ter wereld horen", denkt Nasri.

"Het is moeilijk om te beschrijven, maar hij is een symbiose van Raheem Sterling (Manchester City) en Adama Traoré (Wolverhampton), zonder de fysiek van die laatste dan want zijn explosiviteit is van hetzelfde kaliber", besluit de ex-speler van Anderlecht

Het Franse Stade Rennes heeft van Doku een prioriteit gemaakt om binnen te halen voor het einde van de transfermarkt na het weekend. De Bretons spelen tevens Champions League, ze zitten in een groep met Chelsea, Sevilla en Krasnodar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties