Wat is er aan de hand met Kolarov? ''Kapitein, je hebt ons verraden', afspraak met Conte en nu nog een coronabesmetting'
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Aleksander Kolarov onder vuur in Servië

Wat is er aan de hand met Kolarov? ''Kapitein, je hebt ons verraden', afspraak met Conte en nu nog een coronabesmetting'

Aleksander Kolarov beleeft tumultueuze dagen. In Servië ligt de ervaren verdediger onder vuur en ondertussen legde hij een positieve coronatest af bij Inter Milaan.

Servië speelde vorige week een levensbelangrijk duel tegen Schotland. De inzet: een plaats op het EK. Aleksander Kolarov kwam niet in actie en dat zou volgens Servische media te wijten zijn aan een akkoord dat hij had gesloten met Antonio Conte, zijn coach bij Inter Milaan.

Pas na een spannende strafschoppenreeks trok Schotland aan het langste eind. De teleurstelling bij de Serviërs was enorm. Kolarov zou bovendien in de 119e minuut geweigerd hebben om op het veld te komen en een penalty te schieten.

Telefoontje van Tadic

Dusan Tadic zou na de partij naar Kolarov gebeld hebben met de niet mis te verstane woorden: "Kapitein, je hebt ons verraden."

Antonio Conte kan hoe dan ook niet op zijn ervaren verdediger rekenen komend weekend. Inter deelde in een persbericht mee dat Kolarov besmet is met het coronavirus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties