Edinson Cavani reageert op heisa rond bericht op Instagram: "Het laatste wat ik wilde doen was iemand beledigen"

Nils Wens
| 2 reacties
Edinson Cavani reageert op heisa rond bericht op Instagram: "Het laatste wat ik wilde doen was iemand beledigen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Edinson Cavani werd zondag de grote held bij Manchester United. De Uruguayaanse spits viel in bij de rust en een 2-0 achterstand, maar dankzij twee doelpunten en een assists zorgde hij voor de ommekeer.

Cavani kreeg na de wedstrijd dan ook heel wat felicitaties door zijn goede invalbeurt, maar op één van de berichten reageerde hij met 'gracias negrito'. Er werd meteen een onderzoek gestart door de FA, maar Cavani zelf was zich van geen kwaad bewust. 

Hij heeft nu zijn verontschuldigingen aangeboden via de website van Manchester United. "Het laatste wat ik wilde doen was iemand beledigen. Ik wilde mijn vriend bedanken voor de felicitaties. Wanneer ze mij hebben uitgelegd dat er anders naar het bericht gekeken kon worden, heb ik het meteen verwijderd. Ik ben tegen racisme", aldus Cavani. 

Reactie Manchester United

Ook de club zelf heeft nu gereageerd op het incident. "Het is voor ons duidelijk dat er geen kwaad opzet in het bericht van Cavani zit. Hij heeft zijn verontschuldigingen aangeboden en de club en de spelers zijn toegewijd om te strijden tegen racisme."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties