Lukaku weeral dé man bij Inter met twee doelpunten: "Speel beste voetbal uit mijn carrière"

Lukaku weeral dé man bij Inter met twee doelpunten: "Speel beste voetbal uit mijn carrière"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku heeft zijn ploeg, Inter, andermaal op zijn brede rug genomen. Met twee doelpunten tegen Borussia Mönchengladbach gaf hij Inter nog hoop op kwalificatie voor de volgende ronde van de Champions League. "Ik speel mijn beste voetbal uit mijn carrière."

Lukaku zag wel de fouten die er bij zijn ploeg nog altijd insluipen. "We zijn misschien nog geen topteam, maar we zijn aan het groeien", zei hij na de match. "Na de 1-3 hadden we wel geen risico's meer mogen nemen. We hadden het moeten afmaken."

In de slotfase scoorde Pléa zijn derde doelpunt, maar de VAR bracht redding voor Inter. "Daar hebben we geluk gehad. We hopen dat deze zege een boost is voor de toekomst", aldus Lukaku.

Zijn statistieken dit seizoen zijn weeral fenomenaal. "Ik ben gewoon een van de 25 spelers. Er zijn jongens met veel meer ervaring, maar ik probeer er wel alles aan te doen om mijn team te helpen. Ik speel graag samen met mijn ploegmaats, zij helpen mij om te groeien. Ik denk dat ik in het voorbije 1,5 jaar bij Inter het beste voetbal in mijn carrière gespeeld heb. Dat is ook dankzij de coach en mijn ploegmakkers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties