Analist bijzonder kritisch voor Luis Suárez: "Het is pijnlijk als je hem ziet lopen, hij hinkt en er lijkt van alles mis met zijn lichaam"

Bart Vrancken
| 3 reacties
Analist bijzonder kritisch voor Luis Suárez: "Het is pijnlijk als je hem ziet lopen, hij hinkt en er lijkt van alles mis met zijn lichaam"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wordt de overgang van Luis Suárez naar Barcelona dan toch geen toptransfer voor Atlético Madrid?

Zelden zie je in het voetbal een transfer die voor alle drie de betrokken partijen teleurstelt. Toch lijkt de overgang van Luis Suárez er zo eentje te gaan worden.

Met tranen in de ogen vertrok Luis Suárez bij FC Barcelona. Bij Barcelona moesten de looneisen naar omlaag. Dit, samen met de verjonging die de club wilde doormaken, leidde tot de exit van Suárez. Samen met Suárez verlieten ook Arturo Vidal en Ivan Rakitic de club.

Geweldig debuut

In zijn eerste wedstrijd toonde Suárez zijn klasse en was hij meteen goed voor twee goals in de wedstrijd tegen Granada. Atlético Madrid leek toen al een geweldige transfer te hebben gedaan. Na deze geweldige prestatie ging het voor deze 33-jarige Uruguayaanse aanvaller, die in januari al 34 wordt, alleen maar bergaf.

Positieve coronabesmetting

Halverwege november testte Luis Suárez, na een barbecue met zijn nationale ploeg, positief op het coronavirus. De ex-speler van Barcelona ging in quarantaine en kwam daar alles behalve scherp van terug.

In extra time omschreef analist Filip Joos het met de woorden: "Volgens mij heeft Suárez in quarantaine nog meer barbecues en desserts gegeten".

Zijn inzet en prestatie in de topper tegen Real Madrid …

"Het is pijnlijk als je hem ziet lopen, hij hinkt en er lijkt vanalles mis met zijn lichaam", aldus Filip Joos. Luis Suárez werd in minuut 72 gewisseld. 

Ondanks de kritiek zit Suárez dit seizoen toch al aan vijf goals en één assist in zijn 8 wedstrijden voor Atlético Madrid. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties