Rondje langs de Europese velden: AC Milan wint Italiaanse topper én zet titelambities kracht bij, Ajax verliest punten bij degradatieklant

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Rondje langs de Europese velden: AC Milan wint Italiaanse topper én zet titelambities kracht bij, Ajax verliest punten bij degradatieklant

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In België staat de laatste speeldag van 2020 dit weekend pas op het programma, maar in de andere Europese competities stond er wel midweekvoetbal op het menu. Een volledig overzicht kan u op onze homepagina vinden, maar wij zetten hier de belangrijkste uitslagen op een rijtje.

Real Madrid 2 - 0 Granada CF

De Koninklijke kwam in de openingsminuut héél goed weg na stom balverlies van Raphaël Varane, maar verder had Thibaut Courtois een rustige avond. 

Eden Hazard zat opnieuw in de wedstrijdselectie, maar Zinedine Zidane liet de Rode Duivel niet opdraven. Casemiro en Karim Benzema tekenden voor de doelpunten.

Hellas Verona 1 - 2 Internazionale FC

Internazionale FC had de doelpunten van Romelu Lukaku niet nodig om de volle buit te pakken in Verona. Al stond de aanvaller wel op het veld. 

De Nerazzuri leken lange tijd op weg naar de leidersplaats, maar AC Milan won in extremis van SS Lazio en blijft aan de leiding in de Italiaanse Serie A.

AC Milan 2 - 2 SS Lazio

Na amper zeventien minuten voetballen en een 2-0-voorsprong leek AC Milan op weg naar een gemakkelijke zege. Maar SS Lazio gaf zich niet zonder slag of stoot gewonnen.

SS Lazio kwam uiteindelijk terug tot op 2-2, maar in de toegevoegde tijd van de wedstrijd zette Theo Hernandez de titelambities van de Milanezen kracht bij.

Willem II 1 - 1 AFC Ajax

AFC Ajax heeft vanavond verrassend puntenverlies geleden tegen Willem II. De thuisploeg is dit seizoen nochtans allesbehalve op dreef en moet zelfs degradatie vrezen. 

Voor de Ajacieden hoeft het gelijkspel geen drama te betekenen. Al nadert PSV wel tot op een puntje van Ajax. Willem II klimt voor het eerst uit de gevarenzone.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties