Kevin De Bruyne helpt Manchester City aan de overwinning!

In de 3de ronde van de FA Cup ontving het Manchester United van Kevin De Bruyne Birmingham City. Een vlotte overwinning met een prachtprestatie van De Bruyne

1ste helft

Na 8 minuten stond het al 1-0 op het bord dankzij Bernardo Silva. Amper 7 minuten later was het dezelfde Bernardo Silva die de 2-0 nette dit dankzij een prachtaanval georkestreerd door Kevin De Bruyne

City ging op zijn elan verder en in de 33ste minuut stond het 3-0 dankzij Phil Foden. Dit was tevens de ruststand.

2de helft

Tijdens de rust werd landgenoot Kevin De Bruyne gewisseld door Felix Nmecha. Zo krijgt hij wat extra rust voor de zware weken die er nog aankomen.

Na de rust werd er niet meer gescoord. Een fantastische 45 minuten van Kevin De Bruyne waren genoeg om Manchester City de zege te bezorgen.