Vrancken stelt vast hoe KVM na 12 op 12 wel heel snel stilviel tegen Standard: "Nadien was het een echte non-match"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Mechelen
| 0 reacties

Wouter Vrancken zag KV Mechelen een non-wedstrijd spelen

Vrancken stelt vast hoe KVM na 12 op 12 wel heel snel stilviel tegen Standard: "Nadien was het een echte non-match"
Foto: © photonews

Voor het eerst sinds hij zelf verlost is van het coronavirus zag Wouter Vrancken KV Mechelen onderuit gaan. Zeg maar de boot in gaan, want Malinwa kreeg pijnlijke cijfers om de oren tegen Standard. Vrancken vond het grotendeels een non-match van zijn team.

Nochtans was de aanvangsfase nog zo slecht niet. Mechelen maakte in het openingskwartier het spel, zoals het dat dit seizoen al zo vaak deed. "Ik vond ons goed aan de wedstrijd beginnen. We creëerden toch wel wat kansjes in de eerste 25 minuten. Je speelt tegen een goede ploeg, je kan dus niet verwachten dat je kans op kans krijgt."

Overal te laat

Halverwege de eerste helft zou alles veranderen. "Het doelpunt valt dan na een lichte, maar domme overtreding en een dekkingsfout op vrije trap. Nadien was het een non-match." Tijdens de koffiepauze was er al een mogelijkheid om wat te bezinnen, maar dat hielp totaal niet. "Ik wou dat we anders uit de kleedkamers kwamen, omdat ik de indruk had dat we scherpte missen en overal te laat kwamen."

Dat werd er alleen nog maar erger op. Iets waar een gretig Standard heel handig gebruik van maakte. "Na de 0-2 gingen de kopjes naar beneden", zag Wouter Vrancken. "Heel jammer dat het zo een echte non-match werd", besloot de coach van KV Mechelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties