Timon Wellenreuther moet (bij gebrek aan concurrentie?) niet vrezen voor zijn plek: Duitser blijft ook tegen Standard in het doel
Seppe Frans
| 5 reacties

Vincent Kompany blijft vertrouwen in de kwaliteiten van Timon Wellenreuther

Timon Wellenreuther moet (bij gebrek aan concurrentie?) niet vrezen voor zijn plek: Duitser blijft ook tegen Standard in het doel
Foto: © photonews

Zondag zag het er opnieuw niet goed uit voor Timon Wellenreuther. De doelman ging vlak voor rust in de fout, het begin van een zure nederlaag. Vrezen voor zijn plek moet hij vooralsnog nog niet.

Afgelopen weekend verkeek de Duitse doelman zich op een ongevaarlijke bal. Hierdoor kon Trent Sainsbury de bezoekers eenvoudig op voorsprong zetten. Het was niet het eerste foutje van de doelman, maar Vincent Kompany blijft geloven in zijn kwaliteiten.

Zo zal hij volgens Het Nieuwsblad zijn ploeg voor de Classico tegen Standard op verschillende posities wijzigen, maar niet in het doel. Zonder de revaliderende Van Crombrugge is de spoeling namelijk zeer dun.

Vincent Kompany vindt het nog niet het juiste moment om de talentvolle Bart Verbruggen voor de leeuwen te gooien. Warner Hahn daarentegen werd afgelopen wintermercato gehaald als ervaren back-up na de blessure van Van Crombrugge, maar de Nederlander ging tijdens een oefenwedstrijd meteen gruwelijk in de fout. Hij verspeelde zijn positie als tweede doelman dan ook aan Verbruggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties