Bale en Kane zorgen elks met twee doelpunten voor glansrijke overwinning van Tottenham tegen Crystal Palace (met scorende Benteke)
Jelle Heyman
| 0 reacties

Tottenham wint met overmacht van Crystal Palace

Bale en Kane zorgen elks met twee doelpunten voor glansrijke overwinning van Tottenham tegen Crystal Palace (met scorende Benteke)

Gareth Bale is opnieuw helemaal terug bij Tottenham. Samen met Harry Kane rolde hij Crystal Palace op, waar Christian Benteke zich liet opmerken met een doelpunt.

Voor het halfuur kwamen de Spurs op voorsprong via Gareth Bale op assist van Harry Kane maar net voor de rust zorgde Christian Benteke ervoor dat de bordjes opnieuw gelijk hingen bij de rust. Benteke werd alleen gelaten in de zestien en kopte goed binnen.

Maar Tottenham kwam goed uit de kleedkamer en na nog geen tien minuten in de tweede helft stond het al 3-1 voor Tottenham. Bale scoorde eerst zijn tweede van de avond, opnieuw op assist van Harry Kane. Daarna was het Kane zelf die aan het kanon stond. Met een fantastisch afstandsschot verschalkte hij doelman Guaita.

Een kwartier voor tijd scoorde Kane opnieuw, ditmaal kwam de assist van die andere topspeler van de Spurs, Heung-Min Son. 

Door de voerwinning klimt Tottenham naar de 6e plaats in het klassement, op twee punten van een Champions League-ticket. Crystal Palace blijft op de dertiende plaats staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties