Nieuwe voorzitter van FC Barcelona heeft een duidelijke boodschap voor Lionel Messi: "Wij zijn één grote familie"

Nieuwe voorzitter van FC Barcelona heeft een duidelijke boodschap voor Lionel Messi: "Wij zijn één grote familie"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagnacht heeft Joan Laporta de verkiezingen voor het voorzitterschap van FC Barcelona gewonnen. Tijdens zijn overwinningsspeech had hij meteen een duidelijke boodschap voor Lionel Messi.

De Spanjaard werd met 54% van de stemmen verkozen tot voorzitter van Barcelona en zal heel wat werk moeten opknappen. Zo loopt het zowel op sportief als financieel vlak niet al te best voor de club: “De fantastische Barcelona-familie zal alle problemen overwinnen en terug hun doelen bereiken. We zullen afstand nemen van de moeilijkheden om de uitdagingen aan te gaan”, klonk hij alvast strijdvaardig.

Uiteraard liet Laporta zich ook even uit over de toekomst van Lionel Messi. De Argentijn heeft ondertussen meermaals aangegeven te willen vertrekken uit Catalonië en leek ook echt bezig aan zijn laatste maanden in Camp Nou. Of bedenkt hij zich toch na de mooie woorden van zijn nieuwe voorzitter? “Vandaag was het ook twintig jaar geleden dat een ene Leo Messi debuteerde in de jeugd van Blaugrana. Vandaag kwam de beste voetballer ter wereld samen met zijn zoon stemmen. Dat betekent dat hij van Barcelona houdt. Wij zijn één grote familie en ik moedig hem aan om hier te blijven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties