Real Madrid of Juventus? Ronaldo wil dan toch in Turijn blijven op twee voorwaarden
Clint Vens
| 1 reacties

Waar ligt de toekomst van Cristiano Ronaldo?

Real Madrid of Juventus? Ronaldo wil dan toch in Turijn blijven op twee voorwaarden

Real Madrid trekt stevig aan de mouw van Cristiano Ronaldo. De Portugese superster moet deze zomer een erg moeilijke knoop doorhakken. Blijft hij in Turijn of niet?

In de Spaanse pers klonk het alsof de transfer al bijna beklonken was en enkel een telefoontje volstond van Real om Ronaldo volledig over de streep te trekken. Volgens La Gazzetta dello Sport liggen de kaarten echter helemaal anders.

Versterking

De vijfvoudige winnaar van de Ballon D'Or zou namelijk wel bij Juventus willen blijven als er aan twee eisen wordt voldaan. De eerste is een spits van een kaliber à la Karim Benzema. Onder anderen Sergio Agüero, Moise Kean, Arkadiusz Milik, Memphis Depay en Erling Haaland zijn namen die in de wandelgangen circuleren. 

De tweede is een creatieve middenvelder van formaat. Paul Pogba, Houssem Aouar, Rodrigo De Paul en Manuel Locatelli zijn momenteel spelers die op het verlanglijstje staan in Turijn. 

Ronaldo wil dus garanties dat Juventus volgend seizoen opnieuw gaat meestrijden voor de titel in de Serie A. De Oude Dame staat momenteel derde op tien punten van leider Internazionale. Ook Europees wil het terug een woordje meespreken. In de Champions League werd onlangs roemloos verloren van FC Porto in de achtste finales. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties