Kan gehavend Bayern zich alsnog plaatsen voor de halve finales?

Wannes Van Audenhove
| 2 reacties
Kan gehavend Bayern zich alsnog plaatsen voor de halve finales?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paris Saint-Germain ontvangt B. München dinsdagavond in de kwartfinales van de Champions League. Der Rekordmeister moet vol aan de bak na de 2-3 nederlaag van vorige week. Ze moeten ook heel wat spelers misse, waaronder sterspits Lewandowski. Kunnen ze het tij keren?

Paris Saint-Germain en B. München stonden vier keer eerder tegenover elkaar in het Parc des Princes. De Fransen wonnen alle vier de wedstrijden, waaronder de meest recente ontmoeting op 29 september 2017. B. München ging destijds met 3-0 ten onder, mede dankzij een treffer van Neymar.

Halve finale

Bayern is de afgelopen jaren vrij succesvol in de kwartfinales van de Champions League. De Duitsers bereikten sinds het seizoen 2010/11 zeven keer de laatste vier van het miljardenbal. Paris Saint-Germain deed het een stuk minder: de Parijzenaren plaatsten zich slechts één keer voor de halve finale.

Maakt Mbappé weer twee goals?

Kylian Mbappé is bezig aan een sensationeel Champions League-seizoen. De 22-jarige aanvaller scoorde dit Europese seizoen al acht keer in evenzoveel wedstrijden. Zo was de Fransman tweemaal trefzeker in de heenwedstrijd tegen Bayern. Maakt hij dinsdag opnieuw het verschil?

Enkele mogelijke betting tips

Bayern zal vol aan de bak moeten om zich te kwalificeren voor de halve finale. Kunnen ze PSG verslaan, dan gaat je inzet 2.20 keer omhoog!

Met 1 goaltje hebben de duitsers niet genoeg, ze moeten er minstens 2 maken. Zet in op meer dan 1,5 goals voor Bayern en vermenigvuldig je inzet met 1.64.

Ben je er toch van overtuigd dat PSG de winst zal binnenhalen, dan is Mbappé de man die het zal doen. 2.10 keer je inzet als hij scoort vanavond!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties