Guardiola maakt zich zorgen over blessure De Bruyne: "Het ziet er niet goed uit"
Jelle Heyman
| 13 reacties

Haalt Kevin De Bruyne het EK komende zomer?

Guardiola maakt zich zorgen over blessure De Bruyne: "Het ziet er niet goed uit"
Foto: © photonews

Dat Manchester City uitgeschakeld is in de FA Cup, lijkt een voetnoot te worden voor enkele voetbalfans.

De quadruple-droom mag dan wel over zijn, het bleef een wel heel optimistische droom. Guardiola en Manchester City zouden al heel blij zijn als ze een keertje de Champions League konden winnen. Maar daar kan de verloren wedstrijd tegen Chelsea wel een effect op hebben.

Want Kevin De Bruyne moest na zo'n 50 minuten geblesseerd naar de kant na een duw van N'Golo Kante, al leek het vooral dat  hij zijn voet slecht neerplantte in het gras. De Rode Duivel moest hinkend van het veld en werd meteen vervangen door Phil Foden.

Hoe ernstig de blessure van De Bruyne is, kan niemand zeggen. Al wist Guardiola na de wedstrijd wel meteen te zeggen dat het er niet goed uit ziet. "Hij heeft pijn en morgen zullen ze hem verder onderzoeken. Maar ze zeggen me dat het er niet goed uit ziet", klinkt het bij de coach van Manchester City.

Een blessure van De Bruyne kunnen Manchester City en de Rode Duivels missen als kiespijn. City moet volgende week de finale van de League Cup spelen en neemt het daarna op tegen PSG in de Champions League. België moet hoogstwaarschijnlijk Axel Witsel al missen op het EK en ook Eden Hazard heeft nog maar heel weinig minuten gemaakt dit seizoen wegens blessures.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties