Real Madrid en Chelsea komen niet verder dan een gelijkspel
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 2 reacties

Real Madrid - Chelsea eindigde in een gelijkspel. Goede zaak voor Chelsea met oog op de terugwedstrijd

Real Madrid en Chelsea komen niet verder dan een gelijkspel
Foto: © photonews

Een veelbelovende 1ste halfuur werd nadien niet verdergezet. Chelsea vertrekt met een goede uitgangspositie bij Real Madrid.

Real Madrid versloeg in de vorige ronde Liverpool. In de heenmatch werd het 3-1 en zo had Real Madrid genoeg aan een 0-0 op het veld van Liverpool. Courtois keepte toen een hele sterke wedstrijd. 

Chelsea schakelde in de vorige ronde Porto uit. In de heenmatch werd het 0-2 waardoor een 0-1 thuis verlies geen ramp was voor Chelsea en ze zo konden doorstoten naar de volgende ronde. 

1ste helft

Chelsea nam een droomstart. Na 14 minuten scoorde Pulisic de openingsgoal. Op het halfuur zorgde de onvermijdelijke Benzema voor de gelijkmaker.

Net zoals afgelopen weekend was er weer enorm veel regen in Madrid en dit kwam de wedstrijd niet ten goede. Zo was de ruststand 1-1. 

2de helft

De 2de helft kwam traag op gang. In de 66ste minuut mocht Eden Hazard invallen om iets te forceren voor Real Madrid. Maar hoe sterk de 1ste helft begon zo zwak was de 2de helft van beide ploegen. Gescoord werd er niet meer waardoor Chelsea terug naar Londen kon met een goede uitgangspositie. 

De terugwedstrijd op Stamford Bridge staat geprogrammeerd voor 5 mei. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties