Cristiano Ronaldo volgend seizoen terug naar Sporting Lissabon? Volgens zijn moeder wel

Wietse De Smet
| 4 reacties
Cristiano Ronaldo volgend seizoen terug naar Sporting Lissabon? Volgens zijn moeder wel
Foto: © photonews

De kans zit erin dat Cristiano Ronaldo, Juventus volgend seizoen verlaat als de Italianen volgend seizoen geen Champions League zouden spelen. De vraag is: naar waar zou de Portugees dan gaan? Als het aan zijn moeder ligt, komt Cristiano terug in eigen land spelen...

Sporting Lissabon speelde deze week kampioen in Portugal. Dat tot grote vreugde van de moeder van Cristiano Ronaldo, Olores Aveiro. Aveiro maakte in al haar vreugde een mooie belofte aan de supporters van de Portugese landskampioen: “Ik overtuig mijn zoon om volgend jaar terug te komen”, klonk het. De aanvaller speelde tussen 1997 en 2003 al voor de ploeg uit de hoofdstad van Portugal.

Juventus en Ronaldo hebben het op dit moment moeilijk. De ploeg uit Turijn staat niet op een Champions Leagueplaats met nog twee wedstrijden voor het einde van de competitie. De Portugese superster zou naar verluidt weg willen als Juve geen Champions League speelt volgend seizoen. Wie speelt er wel op het Europese kampioenenbal? Juist ja, Sporting Lissabon. Afwachten wat de toekomst voor Cristiano Ronaldo brengt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties