Jonge Duivels beginnen goed aan kwalificatiecampagne met overwinning tegen Kazakhstan

Nils Wens

De jonge Duivels zijn goed begonnen aan hun EK-kwalificatiecampagne. Ze haalden het met 1-3 op het veld van Kazakhstan. Sardella, Onana en Openda waren de doelpuntenmakers voor onze jonge landgenoten.

Vandaag stond de eerste kwalificatiewedstrijd op het programma voor de jonge Duivels met het oog op het EK. Ze begonnen ook goed aan de wedstrijd tegen Kazakhstan, want na 26 minuten opende Sardella de score.

Net voor de rust zorgde Zhumabek echter voor de gelijkmaker, maar toch konden de jonge Duivels alsnog met een voorsprong gaan rusten na de 1-2 van kapitein Onana. Een kwartier voor het einde zorgde Openda uiteindelijk voor de 1-3 eindstand.