Nu einde carrière in zicht voor voormalige ster van ManU, City en Juve? "Nu wil ik rusten en bij mijn familie zijn"

Nu einde carrière in zicht voor voormalige ster van ManU, City en Juve? "Nu wil ik rusten en bij mijn familie zijn"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mogelijk zit het einde van een carrière van één van de grote namen uit het voetbal er nu dan toch aan te komen. Vorig jaar werd er al hevig gespeculeerd over het voetbalpensioen van Carlos Tevez. Die deed gewoon verder bij Boca Juniors, maar daar komt nu een einde aan.

De 37-jarige Argentijn heeft aangekondigd Boca Juniors te verlaten en zal naar eigen zeggen in zijn thuisland niet meer voetballen. "Ik weet niet wat ik ga doen met mijn leven. Nu wil ik rusten en bij mijn familie zijn", aldus Tevez. Een clausule in zijn contract liet hem toe om zijn overeenkomst met Boca al zes maanden eerder dan voorzien te beëindigen.

Familie op eerste plaats

Aangezien Tevez op zoek is naar mentale rust en zijn familie op de eerste plaats wil zetten, lijkt het weinig waarschijnlijk dat hij voor een buitenlands avontuur wel nog wat voelt. Mogelijk zit het einde van zijn voetballoopbaan er nu dus wel aan te komen.

Tevez maakte in Europa furore van 2006 tot 2015, met passages en heel wat doelpunten bij West Ham United, Manchester United, Manchester City en Juventus. Nadien ging hij terug naar Boca, volgde er nog een Chinees avontuur bij Shanghai, om in 2018 voor de schijnbaar laatste keer terug te keren naar Boca Juniors.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties