OFFICIEEL: Barcelona kondigt Depay aan: "Hart van een leeuw!"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 160 reacties

De transfer van Memphis Depay naar Barcelona is rond

OFFICIEEL: Barcelona kondigt Depay aan: "Hart van een leeuw!"
Foto: © photonews

Op het EK heeft Memphis Depay nog niet echt zijn duivels ontbonden. Die toptransfer naar Barcelona, dat is echter wel in kannen en kruiken.

UPDATE 18:52: Barcelona heeft de transfer officieel gemaakt. Depay tekende voor twee seizoenen. Barcelona kon hem gratis binnenhalen.

Dat is wat de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano beweert. Volgens hem zijn Barcelona en Memphis Depay helemaal rond en zal hij dus één van de nieuwkomers zijn het komende seizoen op Camp Nou. Depay blonk de voorbije seizoen uit in de Ligue 1 bij Lyon. Daar is hij eind deze maand einde contract.

Sinds 2017 voetbalt Depay voor Lyon en na een periode van vier jaar komt daar dus een einde aan. De officiële aankondiging bij Barcelona zou al voor dit weekend zijn. Voorwaarde is wel dat alle papierwerk tijdig afgehandeld kan worden, ook door de advocaten van de speler in kwestie.

De bekendmaking van zijn transfer kan Depay ook een boost geven op het EK. Depay trof donderdag tegen Oostenrijk raak van op de stip. Na een 6 op 6 is Nederland al zeker van een plaats in de achtste finales.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties