Blessure van Ousmane Dembélé veel erger dan gedacht, probleem voor transfer

Blessure van Ousmane Dembélé veel erger dan gedacht, probleem voor transfer
Foto: © photonews

Ousmane Dembélé verliet maandag het Franse oefenkamp nadat hij een blessure opliep in de match van Frankrijk tegen Hongarije.

Ousmane Dembélé had een goed en ook blessurevrij seizoen achter de rug met Barcelona en dat leverde hem een selectie voor Les Bleus op.

Tegen Hongarije liep de Fransman echter een blessure op. "Na tests is bevestigd dat hij een ontwrichting van de bicepspees in zijn rechterknie heeft die een chirurgische behandeling zal vereisen," liet zijn Spaanse werkgever weten.

Erger dan eerst gedacht dus. De eerste prognoses waren een inactiviteit van drie weken, maar nu er een operatie bij komt kijken zal Dembélé normaal vier maand out zijn.

De tegenslag komt niet meteen op een goed moment voor beide partijen. Dembélé ligt onder contract tot 2022. Mocht hij geen verlenging tekenen, dan wilde Barcelona hem deze zomer van de hand doen.

Met een blessure wordt dat echter niet eenvoudig. Als er geen nieuwe overeenkomst is, dan lijkt Dembélé volgend seizoen zonder transfersom te kunnen vertrekken bij Barça.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties