De aankondiging nadert: zo ziet de planning voor de transfer van Albert Sambi Lokonga eruit
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Albert Sambi Lokonga verlaat RSC Anderlecht voor Arsenal FC

De aankondiging nadert: zo ziet de planning voor de transfer van Albert Sambi Lokonga eruit
Foto: © photonews

Albert Sambi Lokonga mag zijn koffers pakken. RSC Anderlecht en Arsenal FC willen de deal deze week nog afronden. De middenvelder wordt eerstdaags in Londen verwacht voor de medische proeven.

Voor diegene die de soap stilaan beu zijn: de dagelijkse updates rond de transfer van Albert Sambi Lokonga zijn zo goed als verleden tijd. Via DEZE LINK kan je nog eens lezen welke deal paars-wit met the Gunners heeft gesloten. 

Niet alleen de Engelse media, maar ook in Brussel en bij de entourage van de speler zelfs wordt er inmiddels gezegd dat er witte rook is. Albert Sambi Lokonga wacht momenteel op een seintje om naar Londen te vertrekken om de medische proeven af te leggen. 

Transfer deze week helemaal rond

Naar verwachting zal dat telefoontje morgen komen. Anderlecht en Arsenal willen de transfer namelijk deze week nog wereldkundig maken. In de tussentijd hoeft het jeugdproduct van paars-wit zich niet te melden op training.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21814 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties