Romelu Lukaku overhalen voor nieuw avontuur? Dat kost dan een gigantische som geld
Seppe Frans
| 3 reacties

Inter Milaan plakt krankzinnig bedrag op het hoofd van Romelu Lukaku

Romelu Lukaku overhalen voor nieuw avontuur? Dat kost dan een gigantische som geld
Foto: © photonews

Romelu Lukaku mag terugblikken op een uitstekend seizoen. Dat zal hij ongetwijfeld weten, want verschillende Europese topclubs trekken aan zijn mouw. Inter Milaan wil absoluut niets weten van een vertrek en plakt alvast een hoog bedrag op het hoofd van onze Rode Duivel.

De 28-jarige spits is onaantastbaar voor de Italiaanse kampioen. Het is duidelijk een geslaagd huwelijk tussen beide partijen: de Nerazzurri wil hem niet verkopen, en Romelu Lukaku gaf eerder al aan niet te willen vertrekken uit de modestad.

De ploegen die toch hopen om de Rode Duivel te verleiden met een nieuw avontuur, moeten een stevig bedrag ophoesten. Volgens het Italiaanse Tuttosport wil het bestuur pas beginnen praten vanaf een bod rond de 120 miljoen euro. Een bedrag dat niemand echt op tafel wil leggen.

De ex-spits van Anderlecht en Manchester United keert volgende week terug uit vakantie. Daarna zal hij aansluiten op training en kennismaken met kersvers trainer Simone Inzaghi. Onder meer Chelsea informeerde recent naar een terugkeer van hun ex-speler. The Blues zijn namelijk op jacht naar een nieuwe centrumspits. Ze lijken in Milaan alvast een blauwtje gelopen te hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties