Hilarisch: Romelu Lukaku laat via Twitter weten dat hij na een doelpunt in eigen huis niet meer op de knieën zal glijden

Seppe Frans
| 0 reacties
Hilarisch: Romelu Lukaku laat via Twitter weten dat hij na een doelpunt in eigen huis niet meer op de knieën zal glijden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond maakte Romelu Lukaku indruk bij Chelsea. De Rode Duivel was met twee mooie doelpunten verantwoordelijk voor de 3-0 overwinning tegen Aston Villa. Een mooie avond dus, maar na een doelpunt op de knieën glijden? Dat zal niet meer gebeuren.

Nadat Romelu Lukaku zijn rekening op Stamford Bridge opende, was hij dolenthousiast. De spits liep richting de cornervlag en gleed op zijn knieën, al liep dat goed fout. Hij bleef namelijk in het grasveld steken en trekt daar nu zijn conclusies uit.

“Niet meer op de knieën glijden na de viering van gisteren...”, schreef ‘Big Rom’ op Twitter. De ex-spits van Inter Milaan is tevens niet de enige Belg bij Chelsea die besloot om er mee te stoppen. In het verleden maakte ook Eden Hazard hier een einde aan omdat het veld van Stamford Bridge hem 'brandende knieën' bezorgde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties