Zorgt Tedesco voor heel straffe stunt? 'Bondscoach denkt aan verdedigers van Antwerp en Club Brugge voor komend EK'

Zorgt Tedesco voor heel straffe stunt? 'Bondscoach denkt aan verdedigers van Antwerp en Club Brugge voor komend EK'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het EK staat voor de deur. Op 17 juni speelt België zijn eerste groepswedstrijd tegen Slowakije. De kans bestaat dat dit met een paar opvallende namen zal zijn.

Het EK komt iedere dag dichterbij. Op 28 mei zal bondscoach Domenico Tedesco zijn definitieve selectie bekendmaken, tot dan blijft het nog wat afwachten.

Maar volgens Het Laatste Nieuws zou Domenico Tedesco al wel een ruime voorselectie hebben gemaakt. Daar vinden we enkele opmerkelijke namen terug.

Toby Alderweireld, Axel Witsel en Maxim De Cuyper zouden zo in de voorselectie zitten. Allemaal verdedigers, wat geen toeval is.

Vooral achteraan zijn er nog heel wat onzekerheden bij de Rode Duivels. Jan Vertonghen liep enkele weken geleden een liesblessure op en kwam de laatste twee wedstrijden ook niet in actie.

Ook Arthur Theate is nog onzeker met een enkelblessure die hij onlangs opliep. Theate speelt bij de Rode Duivels geregeld ook als linksachter.

Het blijft nog maar afwachten hoe dit zal aflopen. Axel Witsel reageerde eerder al vrij scherp op beslissingen van Domenico Tedesco.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties