Ajax-goudhaantje pareert kritiek: "Ik ben negentien en voel me helemaal niet klaar om te vertrekken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Ajax-goudhaantje pareert kritiek: "Ik ben negentien en voel me helemaal niet klaar om te vertrekken"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ryan Gravenberch is het volgende talent van AFC Ajax dat een toptransfer zal maken. De enige vraag die moet worden gesteld: wanneer zal hij dat doen?

AFC Ajax probeert namelijk het contract van Ryan Gravenberch open te breken. De huidige overeenkomst loopt immers af medio 2023. En dat mag iets langer zijn om de absolute jackpot te pakken bij een vertrek. 

Maar de gesprekken lopen niet héél vlot. De reden? Mino Raiola verdedigt de belangen van de 19-jarige middenvelder. En de supermakelaar weet héél goed wat hij kan vragen en vooral wat hij zal eisen. 

“Ik ben een kind van de club”, pareert Gravenberch de kritiek op de onderhandelingen in De Telegraaf. “Ik speel hier al tien jaar en zal het fijn vinden als Ajax ook iets aan mij zal verdienen wanneer ik een transfer kan maken.”

Ik speel hier al tien jaar en zal het fijn vinden als Ajax ook iets aan mij zal verdienen wanneer ik een transfer kan maken

Ryan Gravenberch

Maar de middenvelder heeft het lastig met de commentaren. “Als het gevoel aan beide kanten goed zit blijf ik graag bij Ajax. Ik ben amper negentien. Ik voel me niet klaar om nu al te vertrekken.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties