📷 Fans Frankfurt en Antwerp laten zich van minste fraaie kant zien: bommetjes, pyro en vuurpijl in vak

Dennis Rosiers vanuit Frankfurt
| 25 reacties
📷 Fans Frankfurt en Antwerp laten zich van minste fraaie kant zien: bommetjes, pyro en vuurpijl in vak

Op wat gejen en gefluit hielden beide supportersclans het erg beschaafd tijdens het eerste uur. Het pyroconcert van Antwerp werkte als een rode lap op een stier. Net als in de heenmatch eisten beide supportersclan een negatieve hoofdrol op.

Op het uur besloot de Antwerp-aanhang tegen alle consignes in om en masse vuurpijlen af te steken. Hoe zoveel pyro in het stadion is geraakt, is een raadsel. Wat vaststaat, is dat Antwerp andermaal een serieuze sanctie mag verwachten van de UEFA.

Het antwoord van de Duitse fans? Zij gooiden een bommetje, dat vlak achter het doel van Butez tot ontploffing kwam. Een oorverdovende knal ging door het stadion, Butez en vooral Verstraete moesten even bekomen.

Het dieptepunt van de avond kwam er vlak na de 1-2 van Samatta. In het Antwerp-vak werd andermaal een vuurpijl aangestoken. Een 'fan' haalde het in zijn hoofd om de pijl in het vak Eintracht Frankfurt te katapulteren. Te gek voor woorden... Gelukkig liep niemand averij op. Al is het andermaal een smet op het blazoen van Antwerp. Naast imagoschade zal Antwerp ook op financieel vlak gestraft worden door het wangedrag van een deel van de aanhang.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties