Drie Europese wedstrijden schorsing voor Yannick Carrasco

Redactie
Drie Europese wedstrijden schorsing voor Yannick Carrasco
Foto: © Photonews

De competities in Europa zijn opnieuw begonnen en dat wil zeggen dat er heel wat nieuws is. Wij houden u via dit overzicht ook op de hoogte van de kleine nieuwtjes die er dagelijks te rapen vallen.

Drie Europese wedstrijden schorsing voor Yannick Carrasco

Yannick Carrasco werd door de UEFA voor drie Europese duels geschorst na zijn rode kaart tegen Porto. Hierdoor mist de Rode Duivel de wedstrijden tegen Manchester United én de eventuele heenmatch van de kwartfinales.

Sprokkels

Club Brugge ziet Lang uitvallen

Club Brugge houdt de adem in, want het zag Noa Lang uitvallen op training bij Oranje. Mogelijk is hij even buiten strijd.


Neymar out voor Zwitserland

Neymar is out voor het duel tussen Brazilië en Zwitserland. Zelfs de derde groepswedstrijd staat al op de helling ondertussen.


Duitsland met nieuw gebaar tegen FIFA

Duitsland heeft een nieuw gebaar getoond in de strijd tegen de FIFA. Het heeft het logo van een sponsor in het mediacentrum vervangen door het OneLove-symbool.


Braziliƫ is nu de favoriet

Na de eerste resultaten op het WK in Qatar heeft Gracenote nieuwe voorspellingen gemaakt over de afloop van het wereldkampioenschap. Brazilië is nu topfavoriet met 24%, Spanje en Nederland maken 9% kans. 


Club Brugge speelt oefenwedstrijd

Club Brugge speelt in alle WK-drukt zomaar een oefenwedstrijd. Tegenstander van dienst is V.V. Westkapelle. 


Rode Duivels kregen bezoek van enkele arbeidsmigranten

De Rode Duivels kregen gisteren na hun training bezoek van enkele arbeidsmigranten. Daarmee willen ze de situatie in Qatar ook nog eens aankaarten.


Welshe fans moeten kledij uitdoen

Een aantal Welshe fans hebben hun kledij moeten uitdoen bij intrede in het stadion, omdat er regenbogen op te zien waren.


Einde verhaal voor KouyatƩ?

Zit het WK erop voor Kouyaté? Hij blesseerde zich tegen Nederland en de Senegalees heeft last van de kuit, waardoor hij mogelijk de komende wedstrijden zal moeten missen.


Dani Carvajal out?

Dani Carvajal zou wel eens de openingswedstrijd met Spanje op het WK kunnen gaan missen. Hij sukkelt met maagproblemen.


Argentijnse journaliste bestolen

Op het WK in Qatar heeft een Argentijnse journaliste een minder leuke ervaring gehad, want ze werd bestolen van haar werkgerief.


Masker blijft op voor Meunier

Thomas Meunier zal wel degelijk spelen met zijn masker op, als hij mag spelen tegen Canada op het WK in Qatar.


Alireza Beiranvand out voor rest WK

Ex-doelman van Antwerp Alireza Beiranvand moest tegen Engeland al na twintig minuten gewisseld worden na een botsing met zijn ploegmaat Hosseini. Hij zal de rest van het WK missen met een hersenschudding en een gebroken neus.


Lukaku blijft in Qatar

Niet dat het echt hoefde te verbazen op zich, maar Romelu Lukaku blijft officieel in Qatar. Hij wordt klaargestoomd voor de match tegen Kroatië.


SanƩ mist openingswedstrijd

Leroy Sané mist de openingswedstrijd van Duitsland op het WK in Qatar. Dat heeft de Duitse voetbalbond bekendgemaakt. 


Lahbib trekt naar Qatar

Minister van Buitenlandse Zaken Lahbib trekt naar Qatar voor de eerste wedstrijd van de Rode Duivels tegen Canada. Ze wil er de discussie gaan voeren.


Irak niet tegen Venezuela

Op de tweede dag van het WK zouden Irak en Venezuela normaliter een oefeninterland tegen elkaar spelen, maar dat duel is uiteindelijk geannuleerd. 


CR7 ook niet naar Roma

Cristiano Ronaldo zal ook niet naar AS Roma trekken. Dat team heeft aangegeven dat ze de Portugese ster niet willen.


Vertonghen op training

Jan Vertonghen lijkt op weg om de eerste groepswedstrijd van de Rode Duivels te halen. Hij is alvast op training verschenen zondag.


Argentiniƫ in paniek

Argentinië is in volle paniek. Lionel Messi trainde apart en dus zijn er twijfels over zijn beschikbaarheid richting (begin van) het WK.


Eduardo Coudet heeft nieuwe club gevonden

Twee weken geleden werd hij ontslagen bij Celta de Vigo, maar nu is Eduardo Coudet terug in Brazilië. Hij wordt er coach bij Mineiro.


Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties