Lierse Kempenzonen en Deinze houden elkaar in evenwicht

In Eerste Klasse B ontving Lierse SK op het Lisp KMSK Deinze. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

De thuisploeg kwam na dertig minuten op voorsprong na een treffer van Abdallah. De bezoekers moesten dus aan de bak en nog voor rust hingen zij de bordjes gelijk. In de extra tijd van de eerste helft zorgde Dansoko, met een heerlijke hakbal, voor de gelijkmaker. Beide ploegen konden in de tweede helft dus opnieuw beginnen.

In de tweede helft vielen er geen doelpunten meer waardoor de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel eindigde. Beide ploegen een punt waar ze weinig mee opschieten.

Lierse SK staat momenteel op een vijfde plaats met 23 punten, Deinze staat een trede hoger met 25 punten. Zij hebben wel nog een wedstrijd minder gespeeld.