Transfernieuws en Transfergeruchten 08/02: Lestienne - Giovinco - Filippov

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 08/02: Lestienne - Giovinco - Filippov
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 10/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lestienne - Giovinco - Filippov

Pittig: Club Brugge haalt jonge doelvrouw weg bij AA Gent

Club Brugge is zich al volop aan het versterken met oog op volgend seizoen. In die hoedanigheid is er alvast een leuke transfer gemaakt. (Lees meer)


STVV laat Oleksandr Filippov nog naar FC Riga vertrekken

Oleksandr Filippov verlaat STVV en gaat tot het eind van dit jaar op uitleenbasis aan de slag bij het Letse FC Riga. (Lees meer)


OFFICIEEL: Maxime Lestienne kan beginnen aan zijn avontuur in Singapore na vertrek bij Standard

De passage van Maxime Lestienne bij Standard is nu echt verleden tijd. Zijn nieuwe club in Singapore, de Lion City Sailors, heeft de komst van Lestienne officieel aangekondigd. Voor de linksbuiten het eerste buitenlandse avontuur sinds Standard hem in 2018 ging halen bij Malaga. (Lees meer)


'Sebastian Giovinco maakt opvallende terugkeer in Serie A'

Sebastian Giovinco staat op het punt om na zeven jaar terug te keren naar de Serie A. Giovinco (35) zit sinds augustus zonder club nadat zijn contract bij het Saoedische Al-Hilal afliep. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 07/02 Transfernieuws en Transfergeruchten 09/02

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties