Standard zoekt nog steeds oplossing voor Avenatti

Redactie
Standard zoekt nog steeds oplossing voor Avenatti
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 24/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Theate - Rüdiger - Botman - Jäkel - Avenatti

Standard zoekt nog steeds oplossing voor Avenatti

Standard gaat deze zomer opnieuw een plaatsje voor Felipe Avenatti. Makkelijk wordt het niet, want er zijn geen geïnteresseerden meer op dit moment. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 13/02

'Oostende moet vrezen voor lastminute wintertransfer defensieve sterkhouder'

Bij KV Oostende moeten ze nog gaan oppassen dit seizoen, want de marge met het nummer 17 is nog steeds vrij beperkt. En wie weet vertrekt er nog een belangrijke speler ... (Lees meer)


'Lille wil tot het gaatje voor Botman'

LOSC Lille wil liefst 30 miljoen vangen voor Botman, die in de belangstelling van AC Milan staat. Dat hebben Franse bronnen gezegd.


Aankoopoptie op Samatta nog niet aan orde

Bij Antwerp heeft Aly Samatta zich nog niet helemaal kunnen doorzetten. Van het lichten van de aankoopoptie is tot op heden zeker nog geen sprake. 


Theate in belangstelling Italiaanse topclub

Arthur Theate staat in de belangstelling van AC Milan. Dat meldden alvast Italiaanse bronnen. Ze zouden al geïnformeerd hebben bij Bologna.


Rudiger krijgt nieuw contractvoorstel

Bij Chelsea zijn ze nog niet zomaar bereid om Rudiger te laten gaan. Hij zou volgens Britse bronnen een nieuw contractvoorstel gekregen hebben.



Transfernieuws en Transfergeruchten 12/02 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/02

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties