Dit weekend uitgebreid eerbetoon aan Miguel Van Damme in Pro League

Dennis Rosiers
| 1 reacties
Dit weekend uitgebreid eerbetoon aan Miguel Van Damme in Pro League
Foto: © photonews

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

De Belgische voetbalwereld is met verstomming geslagen door het overlijden van Miguel Van Damme. De Cercle-doelman (28) overleed afgelopen nacht na een slepende ziekte.

Nadat de partner van Miguel Van Damme het tragische nieuws bekendmaakte, regende het steunbetuigingen. Ook de Pro League reageerde intussen op het verschrikkelijke nieuws.

De Pro League maakte ook bekend dat komende speeldag in de Pro League (1A + 1B) in het teken zal staan van Miguel Van Damme. Elke wedstrijd wordt voorafgegaan door een minuut applaus en alle spelers zullen met een rouwband spelen.

"Miguel Van Damme streed jaren met moed, doorzettingsvermogen en kracht tegen de ziekte die hem trof. Hij werd zo een inspiratiebron binnen en buiten de voetbalgemeenschap. Iedereen leefde met hem, zijn echtgenote en zijn familie mee."

"Om Miguel te eren en zijn naasten te steunen, zullen dit weekend alle wedstrijden in de Pro League aanvatten met een minuut applaus en zullen alle spelers aantreden met een rouwband."

"In naam van het ganse Belgische profvoetbal wil de Pro League haar grootste respect voor de strijd van Miguel uitspreken en haar diepste medeleven met zijn echtgenote, dochter en naasten betuigen", klinkt het op de website van de Pro League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties