AC Milan maakt snel korte metten met Sassuolo en pakt titel in Serie A

AC Milan heeft de titelwedstrijd op bezoek bij Sassuolo vrij snel in zijn definitieve plooi gelegd.

Al na een kwartier zorgde Giroud voor de openingstreffer van AC Milan op bezoek bij Sassuolo. Iets na het halfuur maakte hij er 0-2 van.

Franck Kessié zette Milan nog voor de rust op een geruststellende 0-3-voorsprong, waardoor de titel toen al zo goed als binnen was.

Eerste achtervolger Inter bleef in de eerste helft steken op een 0-0-tussenstand tegen Sampdoria. Meteen na de rust zorgde Perisic voor de voorsprong. Correa dikte in enkele minuten tijd aan tot 3-0.

In Sassuolo bleef het bij 0-3, nadat de 0-4 afgekeurd werd een vijftal minuten voor tijd. AC Milan heeft in de eindstand twee punten meer dan eerste achtervolger Inter.