Duizenden klachten van Liverpoolfans na finale Champions League

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Duizenden klachten van Liverpoolfans na finale Champions League
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool lanceerde maandag een digitaal klachtenformulier over de Champions League.

Grote baas Billy Hogan van Liverpool laat weten dat in amper 24 uur tijd meer dan 5.000 meldingen kwamen van supporters over de finale van de Champions League.

“Ik ben verbijsterd over de manier waarop de supporters zijn behandeld”, klinkt het. “Het is ongelofelijk. We worden op dit moment wat overweldigd, dus we vragen geduld terwijl we alles bekijken.”

“Ik heb vandaag enkele getuigenissen gelezen en ik moet toegeven dat ik verbijsterd ben over de manier waarop mannen, vrouwen, kinderen en zelfs personen met een handicap zijn behandeld zaterdagnamiddag.”

UEFA liet al weten dat er een onafhankelijk rapport zal opgesteld worden over de incidenten. “Ik heb hierover een gesprek gehad met de UEFA. We willen geen rapport, maar een echt onderzoek. Alles zit nog in een vroeg stadium, maar we willen dat de feiten ernstig worden genomen en dat er een grondig onderzoek komt.”

Ook na de wedstrijd waren er heel wat incidenten. “Tot nu toe is er vooral gefocust op wat er zich bij de toegangspoorten voor de start van de wedstrijd heeft afgespeeld, maar we mogen niet vergeten dat er ook na de wedstrijd allerlei zaken zijn gebeurd. We hebben allemaal de foto's en filmpjes gezien. Ik heb in verschillende getuigenissen ook over geweld en diefstal gelezen. Dat is totaal onacceptabel. Onze supporters zouden zoiets nooit hoeven mee te maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties