Inter-legende Altobelli over aanvalstrio met Lukaku in de punt: "Het zou een droomvoorhoede zijn"

Hendrik Van Wonterghem
| 0 reacties
Inter-legende Altobelli over aanvalstrio met Lukaku in de punt: "Het zou een droomvoorhoede zijn"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er steeds meer naar uit dat Romelu Lukaku volgend seizoen zijn gewenste terugkeer naar Internazionale zal maken. Inter-legende Alessandro Altobelli (66) droomt alvast van een supertrio samen met Martinez en Dybala.

"Lukaku, Martinez en Dybala zou een droomvoorhoede zijn. Wie zou dat nu niet willen? Simone Inzaghi heeft dan de kans om 3 topspitsen te roteren, maar hij kan ze ook gewoon samen op het veld zetten. In een 3-4-3 zou Dybala iets lager op links kunnen staan, meer als spelverdeler. Lukaku kan dan in de punt staan en Martinez op de andere flank", aldus de Italiaanse voormalige spits van Inter en Juventus aan La Gazzetta dello Sport.

Naast Lukaku staat ook Dybala al geruime tijd in de belangstelling bij de Nerazzuri, en zou hij een overstap naar Milaan zelf ook zien zitten. Toch zal Inter eerst spelers moeten verkopen en zijn financiën op orde krijgen, alvorens het werk kan maken van haar gedroomde aanvalstrio. "Ik laat de financiën aan de anderen over. Ik denk als een fan en ik hoop dat er kampioenen naar Inter komen", sluit Altobelli af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties