'Antwerp forceert doorbraak: Vincent Janssen gaat zijn handtekening plaatsen'

'Antwerp forceert doorbraak: Vincent Janssen gaat zijn handtekening plaatsen'
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Het ziet er steeds meer naar uit dat Antwerp Vincent Janssen gaat binnenhalen. De handtekening onder zijn contract ontbreekt nog, maar dat is slechts een kwestie van tijd.

Volgens HLN en HNB is het zeker: Antwerp zou een doorbraak geforceerd hebben in het dossier van de Nederlandse spits. Janssen (28) zou vandaag nog naar de Bosuil afzakken om daar zijn contract bij stamnummer 1 te ondertekenen.

Dat moet alvast een opvallende transfer worden die sportief directeur Marc Overmars dan realiseert. De interesse van Antwerp in Janssen is bekend en de speler zelf gaf ook publiekelijk toe dat gesprekken lopende zijn. Er zijn nochtans nog ploegen die belangstelling tonen, maar het gaat dan toch bestemming Bosuil worden voor de 18-voudige international.

Via Turkije en Mexico richting Antwerpen

Janssen maakte furore in de Eredivisie als aanvaller van AZ, waarna Tottenham voor hem in de zomer van 2016 een bedrag van 22 miljoen euro op tafel legde. Zijn verhaal bij Spurs werd geen succes. Nadien volgden nog omzwervingen bij het Turkse Fenerbahçe en het Mexicaanse Monterrey.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties