De Amsterdamse kassa rinkelt alweer: 'Akkoord met Dortmund over Haller in de maak'

De Amsterdamse kassa rinkelt alweer: 'Akkoord met Dortmund over Haller in de maak'
Foto: © photonews

Sébastien Haller lijkt bij Borussia Dortmund de spits te gaan worden die de loodzware taak krijgt om Erling Haaland te doen vergeten. De 28-jarige Ivoriaan staat dicht bij een overgang naar Duitsland, melden diverse Nederlandse en Duitse media.

Vorige week meldde Borussia Dortmund zich al in Amsterdam. Een eerste bod van 33 miljoen werd door Ajax echter koudweg van tafel geveegd. Nu zou de club van Thomas Meunier en Thorgan Hazard hun bod met twee miljoen verhoogd hebben, wat voor Ajax wel aanvaardbaar is.

Sébastien Haller ziet een overstap naar Dortmund alvast zitten. De ranke spits kan een contract voor vijf seizoenen ondertekenen. Ajax betaalde in januari 2021 22,5 miljoen om Haller naar Amsterdam te halen. In 65 officiële wedstrijden voor Ajax trof Haller 47 keer raak en leverde hij 16 assists af. 

Ajax moet hoe dan ook de transfermarkt op om een spits aan te treken. Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur) is de gedoodverfde kandidaat om Haller op te volgen, maar de Spurs willen de Nederlandse international enkel voor de juiste prijs laten vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties