Reactie Fijne kennismaking met Milan Robberechts, de 18-jarige KV Mechelen-held: "Beter kon ik mijn debuut niet inbeelden"

Fijne kennismaking met Milan Robberechts, de 18-jarige KV Mechelen-held: "Beter kon ik mijn debuut niet inbeelden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Robberechts. Niet heel veel kans dat u van deze 18-jarige voetballer van KV Mechelen al had gehoord. Met zijn twee goals beleefde de invaller zondagavond een fabelachtig debuut.

Zo leverde Robberechts wel een heel belangrijke bijdrage aan de Mechelse comeback: van 2-4 ging het naar 5-4. "Beter kon ik mijn debuut niet inbeelden. En voor al die supporters: ongelooflijk! Er ging bij mijn goals niet veel door mijn hoofd, maar ik was gewoon echt blij. Ik ben geen kopbalspecialist, maar kop nu wel de 4-4 binnen. Dit is een mooi moment."

Het viel op dat de youngster onbevreesd acteerde vanaf het moment dat hij in minuut 71 het veld op kwam. "Ik denk niet dat veel mensen mijn naam kenden. Ik kon spelen zonder zorgen en kon alles doen wat ik wilde. Als je dan twee keer scoort, kan het niet mooier zijn."

Voeten op de grond

Heel ver vooruit kijken, wil Robberechts nog niet doen. Vooral genieten van het moment en het feit dat hij zich in de gratie speelde van de Mechelse fans. "Dat de supporters mijn naam scandeerden na de match, doet wel iets met mij. Maar vanaf morgen start ik terug vanaf nul. Ik blijf met de voetjes op de grond." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties