Vader van Fabio Silva schetst voorwaarden om bij Anderlecht te blijven

Vader van Fabio Silva schetst voorwaarden om bij Anderlecht te blijven

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fabio Silva heeft bij RSC Anderlecht de club gevonden die hij nodig heeft om verder te ontwikkelen.

Silva beleefde twee moeilijke jaren bij Wolverhampton. De uitleenbeurt aan Anderlecht kwam er om een volgende stap in zijn carrière te zetten.

Silva werd op zijn achttiende bij Porto gehaald voor 40 miljoen euro, waardoor de verwachtingen bijzonder hoog waren en die nooit ingelost konden worden in de Premier League.

“Daarom is het goed dat Fabio nu vertrouwen krijgt”, zegt de vader van Fabio Silva aan Het Nieuwsblad. “Hij kan nog veel progressie boeken. Ik leg Fabio geen druk op, maar ben wel zijn grootste criticaster.”

De fans van paarswit zien Silva heel graag blijven richting volgend seizoen en de toekomst, al zal dat niet eenvoudig zijn omdat er geen aankoopoptie in de deal zit.

“Als Anderlecht zich kwalificeert voor de Champions League, weet je nooit”, gaat hij verder. Toch lijken ze bij Wolverhampton ook nog veel te verwachten van de Portugees.

“Voor hij werd uitgeleend aan Anderlecht wilde Wolves dat hij zijn contract verlengde tot 2025 met een optie op nog een jaar. Blijven bij Anderlecht wordt dus niet simpel, maar daar moet Fabio nog niet aan denken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties