Niet alleen Chelsea, maar ook Arsenal jaagt op Trossard: "Je werkt toch altijd naar een transfer of stap hogerop toe"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Chelsea FC en Arsenal FC hebben interesse in Leandro Trossard van Brighton & Hove Albion

Niet alleen Chelsea, maar ook Arsenal jaagt op Trossard: "Je werkt toch altijd naar een transfer of stap hogerop toe"

Leandro Trossard is ijzersterk aan het nieuwe seizoen begonnen. De Rode Duivel speelt op een héél hoog niveau en kampeert met Brighton & Hove Albion zelfs in de subtop van de Premier League. Nu die transfer nog?

Leandro Trossard is bezig aan zijn laatste contractjaar bij Brighton & Hove Albion. De onderhandelingen om de overeenkomst te verlengen zijn lopende, maar sinds het vertrek van Graham Potter (de coach staat nu aan het roer van Chelsea FC, nvdr.) verloopt het minder vlot. 

Logisch: de geruchten rond een transfer van Trossard naar Londen zwellen aan. Niet alleen The Blues zijn geïnteresseerd, maar ook Arsenal FC heeft al geïnformeerd naar de voorwaarden van de voormalige aanvoerder van KRC Genk. 

Verhuis naar Londen?

“Ik voel me alleszins goed bij Brighton”, probeert Trossard de boot af te houden bij Eleven Sports. “We staan momenteel niet voor niets op een vierde plaats, hé. Maar je werkt toch altijd naar een transfer of een stap hogerop toe. Al zal ik enkel vertrekken als het de juiste ploeg is.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21569 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties