Mexico in rep en roer: Bondscoach slaat training over om... wedstrijd van thuisland te bekijken
Jeroen Deheegher
| 1 reacties

Mexicaans bondscoach Tata Martinez in opspraak na overgeslagen training.

Mexico in rep en roer: Bondscoach slaat training over om... wedstrijd van thuisland te bekijken
Foto: © photonews

Opschudding in Mexico: de bondscoach ligt onder vuur omdat hij een training over sloeg om een wedstrijd van Argentinië te bekijken.

Gerardo Martino was zich van geen kwaad bewust. In aanloop naar een wedstrijd tegen Peru sloeg de bondscoach een training over om naar de wedstrijden tussen Argentinië en Honduras te kijken (3-0). 

Argentinië is een tegenstander van Mexico op WK en de bondscoach liet zijn assistent de training leiden. Doordat het een openbare training was, merkten de fans al snel op dat de trainer er niet was. Zij verwijten hem dan ook een gebrek aan betrokkenheid en toewijding. 

Mexico won van Peru met 1-0 en de bondscoach kwam achteraf met een verklaring voor zijn afwezigheid op de training. "De supporters komen niet naar de training voor een handtekening van mij. Het is niet dat ze me niet mogen, maar ze hebben natuurlijk liever een handtekening van de spelers". 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties