Analyse Hoe de verkiezing van Speler van de Maand bij Zulte Waregem ook een enorm statement is van de fans

Hoe de verkiezing van Speler van de Maand bij Zulte Waregem ook een enorm statement is van de fans

Vorig jaar was hij nog amateur, ondertussen scoorde hij zijn eerste doelpunt op het hoogste niveau en kreeg daarvoor ook meteen een prijs. Maar het zegt toch ook vooral iets.

Speler van de maand bij Zulte Waregem voor de maand september? Stan Braem. De man die deze zomer vanuit Zwevezele naar Essevee kwam, maakt zo zijn sprookje nog wat leuker.

De aanvaller scoorde tegen Union en werd ook al verkozen tot speler van de maand dus bij de hekkensluiter uit de Jupiler Pro League.

Na tien speeldagen zit hij aan acht invalbeurten, twee keer viel hij naast de selectie. Alles samen speelde hij al ... 92 minuten. Dat is alles samen dus één wedstrijd.

Als je het voor de maand september apart bekijkt, komt Braem in drie wedstrijden aan amper veertien minuten. Maar: de fans roepen wekelijks om hem, omdat ze hem willen zien strijden en vechten. 

14 minuten in september

Naast een eer voor Braem zelf is het dus ook een statement dat de supporters hem hebben verkozen tot hun speler van de maand.

Ze willen bloed, zweet en tranen zien en dus ook dat iedereen er zijn kop voorlegt. Of anders maar een cultclub worden met Braem in de spits, minstens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties