KMSK Deinze heeft na een maand een nieuwe hoofdtrainer

Joachim Vandecauter
| 1 reacties
KMSK Deinze heeft na een maand een nieuwe hoofdtrainer
Foto: © photonews

Volg SK Deinze nu via WhatsApp!

Ze hebben er een maand op moeten wachten, maar uiteindelijk hebben ze toch een nieuwe T1 gevonden. Marc Grosjean is de nieuwe trainer van KMSK Deinze.

Eind september legde Takahisa Shiraishi zijn rol als T1 bij KMSK Deinze naast zich neer. Sindsdien nam Antonio Calderon het tijdelijk over en Deinze ging op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. 

Bijna een maand later heeft Deinze een nieuwe trainer geworden. Het is geen onbekende in de Challenger Pro League. Marc Grosjean maakte het begin van de huidige competitie mee. 

"Ik ben heel tevreden dat ik trainer van Deinze mag zijn", zei Grosjean in een reactie op de clubwebsite. "Ik weet dat er velen interesse hadden om trainer van Deinze te worden. Dus ik ben heel vereerd met het vertrouwen dat de club in mij heeft."

Grosjean was eerder al T1 van La Louvière, Bergen, Antwerp, Eupen, Union, Virton en Seraing. Zijn assistent wordt Fréderic De Meyer. Het duo werkte eerder al samen. 

Na 10 speeldagen staat Deinze 12e en laatste in de Challenger Pro League. Ze tellen 8 punten en verloren al 6 keer. Grosjean weet dus wat hem te doen staat. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties